Voleybol: FIVB Uluslar Ligi

- Türkiye A Milli Kadın Takımı, yarı finalde yarın Brezilya ile karşılaşacak


ANKARA (AA) - Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Uluslar Ligi yarı finalinde yarın Brezilya ile karşı karşıya gelecek.

Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Çin’in ev sahipliğinde Nanjing’de düzenlenen finallerde mücadele eden milli takımın yarı finaldeki rakibi, B Grubu’nda bugün oynanan ABD-Brezilya karşılaşmasının ardından belli oldu.

Karşılaşmada ABD, Brezilya’yı 25-18, 25-19, 20-25 ve 25-21'lik set sonuçlarıyla 3-1 mağlup ederek grubunu ilk sırada tamamladı. Brezilya ise grubu ikinci sırada tamamladı ve yarı finalde Türkiye'nin rakibi oldu.

Türkiye-Brezilya yarı final karşılaşması yarın TSİ 10.00'da başlayacak.

ABD'nin rakibi ise Çin ile İtalya arasında bugün yapılacak maçın sonucuna göre belli olacak. Yarı final turunda ABD, rakibiyle yarın TSİ 14.30'da karşılaşacak.


Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te