Voleybol: Erkekler Kupa Voley

- Maliye Piyango: 3 - Jeopark Kula Belediyespor: 0 - Başkent ekibi, final grubuna yükseldi


Salon: TVF Başkent

Hakemler: Çetin Ok, Koray Yılmazgil

Maliye Piyango: Venno, Siltala, Uğur Güneş, Gjorgiev, Halil İbrahim Yücel, Kemal Kayhan (Murat Tokgöz, Murat Karakaya, Stankovic, Sercan Yüksel Bıdak, Aslan Ekşi)

Jeopark Kula Belediyespor: Olveira, Fatih Eren Uğur, Weber, Ali Alp Çayır, Muhammet Ertuğrul, Radke (Mehmet Özbek, Burak Köse, Halil Kurt, Kemal Kıvanç Elgaz, Batı Kayhan)

Setler: 32-30, 25-20, 26-24

Süre: 88 dakika (36, 25, 27)


ANKARA (AA) - Voleybolda Erkekler Kupa Voley 1. etap rövanş maçında Maliye Piyango, sahasında Jeopark Kula Belediyespor'u 3-0 yendi.

İlk karşılaşmayı da 3-0 kazanan Maliye Piyango, final grubuna yükselen taraf oldu.

Karşılıklı sayılarla başlayan karşılaşmada Venno ile rakip savunmayı aşan Maliye Piyango, teknik molaya 12-11 önde girdi ve seti 32-30 kazanarak durumu 1-0'a getirdi.

İkinci sette manşet sorunu yaşayan konuk takım, hücumda etkili bir performans sergileyemezken, Maliye Piyango, teknik molayı 12-9 üstün geçti. Siltala ile üst üste sayılar bulan başkent temsilcisi, seti 25-20 kazandı ve skoru 2-0'a taşıdı.

İlk iki sette final grubuna yükselmeyi garantileyen Maliye Piyango, formalite halini alan son sette de üstünlüğünü sürdürerek teknik molaya 12-8 önde girdi ve seti de 26-24 kazanarak mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

AA

Spor Haberleri

Akşehir Olimpik ve Paralimpik Spor Kulübü finalde
Eczacıbaşı Dynavit, ’Yılın Kadın Spor Takımı’ seçildi
Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Konyaspor Sivas'ta puan arayacak
Eczacıbaşı, altyapı seçmeleri düzenliyor
Afyonkarahisarlı sporcu Onur Turan Muay Thai Türkiye Şampiyonu oldu