Voleybol: CEV DenizBank Kadınlar Şampiyonlar Ligi

VakıfBank: 3 - Fenerbahçe Grundig: 1

Salon: Burhan Felek

Hakemler: Goran Gradinski (Sırbistan), Nikola Micevski (Makedonya)

VakıfBank: Robin, Naz Akyol, Costagrande, Rasic, Vasileva, Sheilla, (Gizem Karadayı, Gözde Sonsırma, Çağla Akın, Güldeniz Önal)

Fenerbahçe Grundig: Lo Bianco, Kim Koung, Bauer, Montano, Bosetti, Eda Erdem Dündar, (Merve Dalbeler, Kristin, Meliha İsmailoğlu, Elif Öner, Polen Uslupehlivan )

Setler: 25-23, 28-26, 19-25, 25-16

Süre: 121 dakika (28, 33, 29, 31)

 

İSTANBUL (AA) - Voleybol CEV DenizBank Kadınlar Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu ilk maçında VakıfBank, Fenerbahçe Grundig'i 3-1 yendi. 

Birinci sette iki takım dengeli bir oyun sergileyerek kontrollü davrandılar. Etkili servis atan VakıfBank ilk teknik molayı 8-5 önde geçti. Fenerbahçe Grundig, Kim ile etkili servis sayısı üreterek skoru 13-13'te eşitledi ve ikinci teknik molaya önde girdi. Oyunu bırakmayıp mücadelesini sürdüren VakıfBank skoru 23-23'te eşitleyerek Sheilla'nın servisiyle seti 25-23 kazandı.

İkinci set karşılıklı sayılarla sürdü ve VakıfBank teknik molaları 8-7 ve 16-15 önde geçti. Müthiş bir mücadelenin sergilendiği oyunda Fenerbahçe Grundig, Montano ile 24-24'te skoru eşitlemesine rağmen basit hatalar yapınca seti yine VakıfBank bu kez 28-26 kazandı.

Üçüncü sete iyi başlayan Fenerbahçe Grundig, Kim'in servis ve Eda'nın blok sayılarıyla teknik molaları 8-5 ve 16-12 önde geçti. Montano köşelerden yaptığı atakla sayı üretince Fenerbahçe seti 25-19 kazanarak skoru 2-1'e getirdi. 

Dördüncü sette teknik molaları önde geçen VakıfBank seti 25-16 ve maçı da 3-1 kazandı. Rövanş mücadelesi aynı salonda Fenerbahçe Grundig'in ev sahipliğinde 12 Mart Perşembe günü yapılacak.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması