Voleybol: 19 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası elemeleri

- Türkiye, gruptaki ikinci maçında İsveç'i 3-0 yendi

ANKARA (AA) - Voleybol 19 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası 2. tur elemeleri B Grubu'ndaki ikinci maçında Türkiye, İsveç'i 3-0 mağlup etti.

Hırvatistan'ın Rovinj kentindeki elemelerde yer alan ay-yıldızlı ekip, İsveç'i 25-13, 25-11 ve 25-14'lük setlerle 3-0 yendi. İlk maçında İspanya'yı da 3-0'le geçen milliler, böylece grubunda 2'de 2 yaptı.

Gruptaki diğer maçta ise Hırvatistan, İspanya'yı 3-2 yendi.

Milli takım, gruptaki 3. ve son maçını yarın TSİ 18.30’da ev sahibi Hırvatistan ile oynayacak. Grubu lider olarak bitirecek takımın belirleneceği bu müsabaka öncesi Türkiye'nin 6, Hırvatistan'ın ise 5 puanı bulunuyor.

Grup maçlarını lider tamamlayacak ekip, Slovakya ile Macaristan'ın 27 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde ortaklaşa düzenleyecekleri finallere direkt katılım hakkı elde edecek. İkinci olacak takım ise 3. eleme turuna yükselerek finallere katılma şansını sürdürecek.

AA

Spor Haberleri

Dirk Kuyt, 11 yıl sonra Fenerbahçe’de
Konya’da Kick Boks Seçmelerinde Arbede: Turnuva Bir Anda Karıştı
KONYASPOR'UN HARCAMA LİMİTİ NE KADAR?
Türkiye - ABD maçının hakemi açıklandı
MONTELLA KALIYOR MU?