Villas-Boas, Dakar Rallisi'nde yarışacak

- Porto, Chelsea, Tottenham ve Zenit gibi takımları çalıştıran Portekizli teknik direktör Villas-Boas, gelecek yıl Dakar Rallisi'nde mücadele edecek


İSTANBUL (AA) - Portekizli teknik direktör Andre Villas-Boas, gelecek yıl motor sporlarının en prestijli organizasyonlarından Dakar Rallisi'nde yarışacak.

Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada, kariyeri boyunca Porto, Chelsea, Tottenham ve Zenit gibi futbol takımlarını çalıştıran 40 yaşındaki Villas-Boas'ın 2018 Dakar Rallisi'nde mücadele edeceği belirtildi.

Açıklamada, Villas-Boas'ın 6-20 Ocak 2018'de düzenlenecek rallide yardımcı pilotu Ruben Faria ile otomobil kategorisinde yarışacağı bildirildi.

Genç teknik adam, Porto ile birer UEFA Avrupa Ligi, Portekiz Ligi, Portekiz Kupası, Portekiz Süper Kupa, Zenit'in başında birer Rusya Premier Lig, Rusya Kupası, Rusya Süper Kupa şampiyonlukları yaşamıştı. İngiltere'de Chelsea ve Tottenham'ı da çalıştıran Villas-Boas, son olarak Çin ekibi Şanghay SIPG'de görev almıştı.

AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor