Villarreal'de Toral'ın görevine son verildi

- UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Monaco ile karşılaşacak İspanyol ekibi, teknik direktörü Toral'ın görevine son verdiğini açıkladı


MADRİD (AA) - İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Villarreal, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Monaco'ya karşı oynayacağı maça 1 hafta kala teknik direktörünün görevine son verdi.

Villarreal Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, 3,5 sezondur takımı çalıştıran teknik direktör Marcelino Garcia Toral ve iki yardımcısına teşekkür edilerek, görevlerine son verildiği duyuruldu. Villarreal Kulübü, yeni teknik direktörün çok kısa bir sürede açıklanacağını belirtti.

Geçtiğimiz sezon La Liga'yı 4. sırada bitiren Villarreal, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için Monaco'ya karşı yapacağı play-off turu maçlarını 17 ve 23 Ağustos tarihlerinde oynayacak.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te