Vietnam’da müzik festivalinde uyuşturucu skandalı: 7 ölü

Vietnam'ın başkenti Hanoi'de düzenlenen dans müzikleri festivalinde uyuşturucu aldıkları tespit edilen 7 kişi öldü, 5 kişi ise komada.

Vietnam'ın başkenti Hanoi'de düzenlenen dans müzikleri festivalinde uyuşturucu aldıkları tespit edilen 7 kişi öldü, 5 kişi ise komada.

Vietnam'ın başkenti Hanoi'de bir su parkında düzenlenen dans müzikleri festivalinde 12 kişi hastaneye kaldırılmıştı. Hanoi Emniyet Sözcüsü Nguyen Van Vien'in basın mensuplarına yaptığı açıklamada, soruşturma sonucunda hastaneye kaldırılan herkesin kanında uyuşturucu madde bulunduğu bildirildi. Sözcü Vien, 7 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişinin de komada olduğunu ve durumlarının ciddiyetini koruduğunu ifade etti.

Vietnam Hükumeti, ülkede 220 bin uyuşturucu bağımlısı olduğunu açıklamıştı. Polis kayıtlarına göre ülkede her sene ortalama bin 600 kişi yüksek dozda uyuşturucudan hayatını kaybediyor.

POLİS-ADLİYE Haberleri

MİLLETVEKİLİ DE KANDIRILDI
Adliye Koridorlarında Sahte Savcı Skandalı: Yakayı Ele Verdi!
YKS nedeniyle meydanlarda milli maç yayını yapılmayacak
Ece İrtem’in Ölümünde Şok İddia: Tayland'daki Isırık mı Öldürdü?
Kenan Doğulu'dan Uyuşturucu İddialarına Yanıt: Test Sonucum Negatif!