"Ver Kaç" filminden ilk teaser yayınlandı

Futbolu merkezine alarak "kahraman" olmayı sorgulayan komedi türündeki filmde, Kenan Ece, Yılmaz Guruda, Bülent Çolak, Aslıhan Güner, Ruhi Sarı ve Fırat Tanış rol alıyor

İSTANBUL (AA) - Yönetmen koltuğundan Orçun Benli'nin oturduğu "Ver Kaç" filminden ilk teaser yayınlandı.

Kadir Gülnahar'ın yapımcılığında dört haftada çekilen film, futbolu merkezine alarak "kahraman" olmayı sorguluyor.

Çekimleri Kadırga, Kocamustafapaşa Stadı, Ümraniye, Reşadiye ve Emirgan'da yapılan komedi türündeki "Ver Kaç"ın başrollerinde Kenan Ece, Yılmaz Guruda, Bülent Çolak, Aslıhan Güner, Ruhi Sarı ve Fırat Tanış yer alıyor.

Senaryo Ali Ersin Kelleci ve Onur Karataş tarafından kaleme alınan filmin görüntü yönetmenliğini ise Tufan Kılınç üstleniyor.

Filmin konusu özetle şöyle:

"Sedat ile Fikret, yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, aynı mahallenin iki gencidir. Tek sevdaları Kadırga Spor Kulübü'dür. Kadırga Spor Kulübü çim sahaya geçemeyecek kadar yoksul bir kulüptür ve kurtarıcı olarak futbolcu Hakan'ı transfer etmek istemektedirler. Transfer için kulübün eskilerinden Tevfik amca arabasını bağışlar. Transfer tarihinin yaklaşması ve arabayı satmak için zamana ihtiyaçları olduğundan Sedat parayı eski sevgilisi Nazlı'nın ağabeyi Reşat'tan ister ve macera başlar."


AA

Kültür Sanat Haberleri

KONYA'NIN TARLALARINDAN SONRA BAHÇELERİ DE SARIYA BOYANDI
Laboratuvar için ürettiği camları şimdi sanat için şekillendiriyor
120 Yıllık Nadide Heybe Koleksiyonu Sanatseverlerle Buluşuyor
Kommagene'nin kalbinde hummalı çalışma! Bakan Ersoy Adıyaman'da duyurdu
Çubuk Turşu Festivali renkli görüntülere sahne oldu