Van'daki terör saldırısı

Çaldıran ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Jandarma Astsubay İbrahim Tıraş'ın Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki babaevine acı haber ulaştı

GAZİANTEP (AA) - Van'ın Çaldıran ilçesinde terör örgütü PKK üyelerinin yola döşediği patlayıcının zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay İbrahim Tıraş'ın (25) babaevine acı haber ulaştı.

Şehit Tıraş'ın Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi'ndeki babaevine giden Nurdağı Kaymakam Vekili ve İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Vahit Sağdıç, Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, Emniyet Müdürü Hacı Mustafa Arslan ve askeri yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde, acı haberi baba Abdulmutallip ile annesi Elif Tıraş'a verdi.

Oğlunun şehit haberini alan baba Abdulmutallip, anne Elif Tıraş ile kardeşleri gözyaşlarına boğuldu. Fenalaşan anne ve kardeşlere sağlık ekipleri müdahale etti.

Şehidin ablası Yüksel, gözyaşları içerisinde oğluna bakarak, "Dayın gitti, kardeşim gitti, dayının intikamını al." diye ağıt yaktı.

Şehit haberinin duyulmasının ardından, babaevine Türk bayrağı asıldı.

Şehidin 5 gün önce atamasının Kahramanmaraş'a çıktığı, eşi İpek Tıraş'ın ise 5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY