Van'daki terör operasyonu

13 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 3 av tüfeği, 2'si kuru sıkı 4 tabanca, çok sayıda elektronik malzeme ve örgütsel doküman ele geçirildi

VAN (AA) - Van'ın Saray ilçesinde 13 kişinin gözaltına alındığı terör örgütüne yönelik operasyonda 3 av tüfeği, ikisi kuru sıkı 4 tabanca, çok sayıda elektronik malzeme ve örgütsel doküman ele geçirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma ekipleri tarafından içede terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik "Şehit Jandarma Er Durdu Yüce" operasyonu yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada, operasyonda DBP'li eski Belediye Başkanı Abdulkadir Çalışkan, 3 belediye personeli ile bir muhtarın bulunduğu toplam 13 kişinin gözaltına alındığı, evlerde yapılan aramada 3 av tüfeği, 2'si kurusıkı 4 tabanca, çok sayıda elektronik malzeme ve örgütsel dokümanın ele geçirildiği kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu