Van’da ‘Kadın Dostu Belediye ve Yerel Yönetim Buluşmaları Toplantısı’ yapıldı

Van Büyükşehir Belediyesince "Kadın Dostu Belediye ve Yerel Yönetim Buluşmaları" toplantısı gerçekleştirildi.

Van Büyükşehir Belediyesince "Kadın Dostu Belediye ve Yerel Yönetim Buluşmaları" toplantısı gerçekleştirildi.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV. Ulusal Eylem Planı'nın 2023 Van İl Eylem Planı bünyesinde Van Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki "Kadın Dostu Belediye ve Yerel Yönetim Buluşmaları Toplantısı" yapıldı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığınca yapılan toplantıya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve ilçe belediyelerinden temsilciler katıldı. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda belediyelerin kadınlara yönelik gerçekleştirdikleri faaliyetlerin paylaşımı ve planlanan ortak çalışmalara ilişkin öneriler konuşuldu.

Toplantı, katılımcıların karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Korkunç İddia: Metruk Bina Pire Yuvasına Dönüştü, Mahalleli Isyan Etti!
Yolda kalan sürücünün imdadına trafik jandarması yetişti
81 İlin Valisi Yarın Toplanıyor: Kritik Süreçte Tarihi Adım!
Gece Karanlığında Işıl Işıl Bir Şantiye: Projektörler Altında Hummalı Çalışma
MECLİS'TE TARİHİ GÜN