Van'da 91 kilo 333 gram eroin ele geçirildi

3 kişi gözaltına alındı

VAN (AA) - Van'ın İpekyolu ilçesinde kamyonette yapılan aramada 91 kilo 333 gram eroin ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini planlayanlara yönelik çalışmalar devam ediyor.

İstihbarat çalışması sonucu, İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM ve İstihbarat Şubesi ekipleri ile İpekyolu Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, küçükbaş hayvan taşıyan kamyonu takibe alarak Değirmenköy Mahallesi sınırlarında durdurdu.

Narkotik köpeği "Barut" ve "İmla"nın da kullanıldığı aramada kasaya gizlenmiş 91 kilo 333 gram eroin bulundu.

Sürücü ve yanındaki 2 kişi, "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak" ve "uyuşturucu nakletmek" suçlamasıyla gözaltına alındı.

Gündem Haberleri

Korkunç İddia: Metruk Bina Pire Yuvasına Dönüştü, Mahalleli Isyan Etti!
Yolda kalan sürücünün imdadına trafik jandarması yetişti
81 İlin Valisi Yarın Toplanıyor: Kritik Süreçte Tarihi Adım!
Gece Karanlığında Işıl Işıl Bir Şantiye: Projektörler Altında Hummalı Çalışma
MECLİS'TE TARİHİ GÜN