Van’da 23 Nisan kutlamalar başladı

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" bütün yurtta olduğu gibi Van'da da kutlandı.

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" bütün yurtta olduğu gibi Van'da da kutlandı.

TBMM'nin açılışının 103. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Van'da kutlandı. Valilik bahçesinde düzenlenen programa vali yardımcıları, kamu kurum amirleri, STK başkanları, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Atatürk heykeline çelenk bırakılması ile başlayan program, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi. Program daha sonra İskele Mahallesindeki 15 Temmuz Parkı'nda devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

KONYA MİLLETVEKİLİ İTTİFAKI KURTARDI
Belediyeden habersiz belediye adına vatandaşa borç çıkartıp tahsil etmişler
135 Alo Adalet Hattı Hizmete Girdi!
Mekke Savunma İttifakı’nın ilk kurumsal kararları resmen alındı
SANDIK NE ZAMAN KURULUYOR?