Valiler Kararnamesi

Ankara Valiliğine atanan Topaca: - "Asıl olan ülkedir, devlettir, milletin bütünlüğüdür. Biz de o yönde, kanunların bize verdiği yetki çerçevesinde güzel Ankara'mıza, başkentimize hizmet edeceğiz. Bu ülkeye hizmet etmek, onun için çalışmak büyük bir onur"

HATAY (AA) - Valiler Kararnamesi ile Hatay'dan Ankara'ya atanan Ercan Topaca, "Asıl olan ülkedir, devlettir, milletin bütünlüğüdür. Biz de o yönde, kanunların bize verdiği yetki çerçevesinde güzel Ankara'mıza hizmet edeceğiz. Bu ülkeye hizmet etmek, onun için çalışmak büyük bir onur." dedi.

Topaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kararnameyle Ankara Valiliğine atanmasından büyük onur ve gurur duyduğunu belirtti.

Hatay'ı da çok sevdiğini, kentte severek hizmet ettiğini vurgulayan Topaca, şöyle konuştu:

"İnşallah ülkemizin başkenti, ikinci büyük kent Ankara'da da görevimizi, ülkemize, milletimize hizmet yolunda en güzel şekilde yapmaya devam edeceğiz. Asıl olan ülkedir, devlettir, milletin bütünlüğüdür. Biz de o yönde, kanunların bize verdiği yetki çerçevesinde güzel Ankara'mıza, başkentimize hizmet edeceğiz. Bu ülkeye hizmet etmek, onun için çalışmak büyük bir onur bizim için."

Yeni görevine bayram sonunda başlayacağını bildiren Topaca, hizmetin yeri ve zamanı olmadığını dile getirdi. Topaca, hizmetlerini en güzel şekilde yerine getirmeye devam edeceğini kaydetti.

Topaca, Hatay Valiliğine atanan Erdal Ata'nın da başarılı olduğunu, kente en güzel şekilde hizmet edeceğine inandığını sözlerine ekledi.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu