Validen operasyon bölgesindeki Mehmetçik'e moral ziyareti

Siirt Valisi Atik, 12 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonun gerçekleştirildiği Eruh ilçesi Akmeşe köyü kırsalında askerlerle bir araya geldi

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Ali Fuat Atik, 12 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyona katılan Mehmetçik'e moral ziyaretinde bulundu.

Vali Atik, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Benek ve İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, terör örgütü PKK'ya yönelik başarıyla yürütülen operasyonların yapıldığı bölgeye helikopterle geçti.

Arama faaliyetlerinin devam ettiği bölgede incelemelerde bulunan Atik, yetkililerden operasyonla ilgili bilgi aldı.

Vali Atik, bölgede huzurun ve güvenin tesisi için çok zor tabiat şartlarında, gece gündüz demeden büyük bir fedakarlık içinde görevlerini yürüten tüm güvenlik güçlerine teşekkür ettiğini belirtti.

Askerlerle görüşen Atik, "İlimize yönelik büyük bir saldırı hazırlığı içinde bulunan 12 terörist güvenlik güçlerimizin başarılı istihbari çalışmaları neticesi silah ve teçhizatları ile etkisiz hale getirilmiştir." ifadesini kullandı.

Atik, terörle etkin mücadelenin aynı kararlılık ve azimle devam edeceğini aktardı.

Operasyon bölgesindeki temaslarının ardından Pervari ilçesinin Doğan köyündeki askeri üs bölgesine geçen Vali Atik, yapımı devam eden Siirt-Pervari, Van-Şırnak güvenlik yolunu inceledi, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yol çalışmaları konusunda incelemelerde Vali Atik'e Karayolları Genel Müdürlüğü Başmüfettişi Vecip Mert ve Karayolları 9. Bölge Müdür Yardımcısı İrfan Aksu da eşlik etti.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü