Vali ve Belediye Başkanı çocuklarla maç yaptı

Vali Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Saygılı, koruma ve bakım altındaki çocuklarla halı saha maçında buluştu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki yurt ve sevgi evlerinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarla halı saha maçında bir araya geldi.

Haktankaçmaz ve Saygılı, devlet koruması ve bakımı altındaki çocuklarla halı sahada futbol maçı yaptı. Vali ve Belediye Başkanı'nın karşılıklı takımlarda yer aldığı maç, kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

Maçın ardından pasta keserek kutlama yapıldı.

Vali Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Saygılı, maçtan sonra çocuklarla yakından ilgilendi.

İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir de maçta yer aldı.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?