Vali Masatlı: “Hatay’a görevlendirilmem büyük şeref”

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu dönemde Hatay'a görevlendirilmesinin büyük bir şeref olduğunu belirtti.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu dönemde Hatay'a görevlendirilmesinin büyük bir şeref olduğunu belirtti.

6 Şubat'taki depremlerin vurduğu Hatay'a atanarak işbaşı yapan Vali Masatlı, 3 yıldır görev yaptığı Amasya'ya veda etti. Amasya Valiliği'nin düzenlediği veda programında depremlerin ardından 2 ayı aşkın süredir bölgede koordinatör vali olarak bulunduğuna değinen Mustafa Masatlı, "Sayın cumhurbaşkanımızın böyle bir dönemde beni tercih ederek teveccüh gösterip Hatay Valisi olarak görevlendirmesi benim için belki de meslek hayatımın en büyük şerefi, gururu ve onuru oldu" diye konuştu.

Vali Vekili Bekir Sıtkı Dağ, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Fatih Ören ve Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, hediyeler verdikleri Vali Masatlı'ya yeni görevinde başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel’in Edirne’deki sözlerine AK Parti’den sert tepki
TOKİ BAŞVURULARI REKOR KIRDI
BAŞKAN KALIN HAMAS'LA GÖRÜŞTÜ
HÜKÜMET 8 TRİLYON LİRA GELİR BEKLİYORDU FAZLASI ÇIKTI
YENİ CUMHURBAŞKANI DA MESAJ VERDİ