Vali, kapanan yolda incelemelerde bulundu

Karabük Valisi Fuat Gürel, aşırı yağışlar sonrası meydana gelen heyelan sonrası bir kısmı çöken Keltepe Kayak merkezi yolunda incelemelerde bulundu.

Karabük Valisi Fuat Gürel, aşırı yağışlar sonrası meydana gelen heyelan sonrası bir kısmı çöken Keltepe Kayak merkezi yolunda incelemelerde bulundu.

Vali Gürel, aşırı yağış nedeniyle heyelan yaşanan merkez ilçeye bağlı, Keltepe kayak merkezinin yanı sıra Kahyalar - Düzçam - Sipahi köy grup yolunda incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci ve diğer yetkililerden bilgi alan Vali Gürel, devletin tüm imkanlarıyla milletin emrinde olduğunu, yolun en kısa sürede ulaşıma açılacağını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı
10 İL İÇİN TURUNCU KOD UYARISI