Vali Çelik’ten 4 bin 900 öğretmene mektup

Hakkari Valisi Ali Çelik, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla ilde görevli 4 bin 900 öğretmene mektup gönderdi.

Hakkari Valisi Ali Çelik, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla ilde görevli 4 bin 900 öğretmene mektup gönderdi.

2023-2024 eğitim öğretim sezonu için ilk ders zili bugün çaldı. Hakkari'de 73 bin öğrenci ve 4 bin 900 öğretmen, 413 eğitim kurumunda bugün ders başı yaptı. Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik de kentte görev yapan öğretmenlere mektup göndererek, eğitim sezonunun hayırlı olmasını diledi. Vali Çelik; mektubunda, "Çocuklarımızı yarına hazırlarken hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, ömrünü ve hayallerini bu ülkenin çocuklarına adayan siz öğretmenlerimizin her zaman yanındayım" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

ÖSYM'DEN BÜYÜK HAZIRLIK
YKS’de Net Artıran Kamp: KTO Karatay’dan Konya’da Bir İlk!
EĞİTİMCİLER SAHADA
Türk Eğitim-Sen’den okullarda şiddete tepki
LGS başvuru süresi uzatıldı