Vali Canbolat’a ziyaretçi akını

Konya Valisi Yakup Canbolat’a geçtiğimiz hafta içinde birçok ziyaret gerçekleştirildi. Vali Canbolat’ı ziyarete gelenler arasında, Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun da yer aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Vali Yakup Canbolat’ı ziyaret etti. Ziyarette Mevlana Müzesi ve Konya’daki turizm yatırımları ele alındı. Öte yandan ziyarette İl Kültür Müdürü Abdulsettar Yarar da yer aldı.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Vali Canbolat’a gerçekleşen ziyaretlerden birini gerçekleştirdi. Bitlis Valisi Ustaoğlu, Canbolat ile Konya yatırımlarını değerlendirdi. 

Vali Conbalat’a son olarak Hâkimler ve Savcılar Genel Kurulunun 16/07/2018 tarihli ve 226 sayılı Kararı ile Yargıtay Üyeliğine atanan Konya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Öz, ziyaret etti. Servet R. Çolak-Memleket

Yerel Haberleri

ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ
Karatay’da Yarıyıl Tatiline Sanat Molası
Eksun Gıda ile Selçuk Üniversitesi’nden Konya’da Ar-Ge Protokolü