Valiler kararnamesiyle Nevşehir Valiliğine atanan Konya Valisi Osman Aydın, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
Aydın, Konya'da görev yaptığı sürede kurum ve kuruluşlarla birlik beraberlik içinde olduklarını belirterek, ''KTO tarafından şehrimize kazandırılan Karatay Üniversitesinin temelini hep birlikte attık. Bugün kısa süre önce temelini attığımız KTO-Karatay Üniversitesi inşaatının hızla yükseldiğini görmekten büyük mutluluk duyuyorum'' dedi.
Vali Aydın'ın Konya'da iz bırakan isimlerden olduğunu ifade eden Üzülmez, ''Makamlar bir anlamda bayrak yarışıdır. Siz Konya'da görev yaptığınız sürede çok önemli hizmetlere imza attınız. Bütün kurum ve kuruluşların birlik ve beraberlik içinde çalışmasına katkılarınız oldu. Bundan sonraki yeni görevinizde başarılar diliyorum'' diye konuştu.
Üzülmez, Aydın'a ziyaretin anısına üzerinde KTO'nun eski ve yeni mührünün bulunduğu Çini işlemeli tabak hediye etti.