Vali Akkoyun: “Muhtarlar devletin gözü ve kulağıdır”

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, rutin olarak düzenlenen muhtar toplantıları çerçevesinde mahalle ve köy muhtarlarımız ile bir araya geldi.

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, rutin olarak düzenlenen muhtar toplantıları çerçevesinde mahalle ve köy muhtarlarımız ile bir araya geldi.

Valilik Karamanoğlu Mehmet Bey Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda muhtarlardan köy ve mahallelerdeki ihtiyaç, sorun ve talepleri dinleyen Vali Akkoyun, değerlendirmelerde bulunarak iletilen hususların kurum müdürleri tarafından incelenip, takibinin yapılması talimatını verdi. Muhtarların devletin köy ve mahallelerdeki gözü, kulağı olduğunu ifade eden Akkoyun, muhtarlara gayretlerinden dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik ve Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Arslan da katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

72 kolonlu otomobil, fuarın ilgi odağı oldu
Gönülden CİMER’e Bülteni Yayınlandı
Resmi Gazete’de yayımlandı: Siber Güvenlik Başkanlığı’na üst düzey atamalar
Milli Emlak Sınav Sonuçları Açıklandı
TESK'TE KOLTUK DEĞİŞİMİ