Referandum gecesinin en ateşli kavgası Beyaz TV'de yaşandı. Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in koordinatörü olduğu Beyaz TV'de, Vakit yazarı Serdar Arseven ile Yeni Çağ gazetesi yazarı ve art televizyonunda program yapan Nuriye Atabey kavga ettiler.
Programın başlangıcında 'sen', 'siz' tartışması yaşandı. Birbirlerinden pek de hoşnut olmayan iki gazeteci Arseven ve Atabey'in programın başından beri yaşadıkları negatif durum bir süre sonra sarfedilen sözlerle doruğa çıktı.
Arseven 'Bana sen diye hitap edemezsin' lafının ardından 'lafını bil de konuş' dedi. Vakit yazarı Arseven'in 'Ben kırıtarak konuşmam' demesi üzerine gerilim tavan yaptı.
Nuriye Atabey, bu zihniyetin kendisine 'konsomatris' dediğini vurguladı. Sonra birden ayağa kalktı.
Sunucunun sakinleştirme ve ortamı yatıştırma çabaları da kar etmedi.
Nuriye Atabey bu konuşmadan sonra stüdyoda bulunmasının anlamsız olduğunu söyledi ve mikrofonunu çıkararak stüdyoyu terketti.
GAZETECİLER
Vakit yazarına kızdı, canlı yayını terketti
Vakit yazarı Serdar Arseven ile Yeni Çağ gazetesi yazarı Nuriye Atabey referandum gecesi yayında kavga ettiler.
Medya Haberleri
Megastar Tarkan’dan 9 günde 50 bin kişilik konser rekoru
Barış Murat Yağcı, Survivor dönüşü gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Mika Raun gözaltına alındı
Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç havalimanında gözaltına alındı
Fazıl Tunç’un sağlık durumunda değişiklik yok! Kardeşinden yeni açıklama