VakıfBank, Dörtlü Final peşinde

- Sarı-siyahlı voleybol takımı, Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu rövanş maçında yarın İsviçre temsilcisi Volero ile deplasmanda karşılaşacak


İSTANBUL (AA) - Voleybolda Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu rövanş maçında VakıfBank, yarın İsviçre'nin Volero takımına konuk olacak.

Zürih kentindeki Saal Spor Salonu'nda oynanacak ve Belçikalı Wim Cambre ve Macar Laszlo Adler hakem ikilisinin yöneteceği karşılaşma, TSİ 21.00'de başlayacak.

Ligin 12'li play-off turunda Eczacıbaşı VitrA'yı eleyen VakıfBank, 6'lı play-off turu ilk maçında Volero'yu İstanbul'da 3-2 yenerek, İtalya'nın Montichiari kentinde 9-10 Nisan'da yapılacak Dörtlü Final'e kalmak için avantaj elde etmişti.

VakıfBank, rövanşta da galip gelmesi durumunda Dörtlü Final'deki ikinci Türk ekibi olacak ve İtalya'daki ilk maçında statü gereği aynı ülke takımı Fenerbahçe Grundig ile karşılaşacak. İsviçre temsilcisi rövanşı 3-0 veya 3-1 kazanırsa turu geçecek, 3-2 galip gelmesi durumunda ise Dörtlü Final'e kalacak takımı altın set belirleyecek.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti
Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü
Süper Lig'in kapısından dönen 60 yıllık kulüp küme düştü