Vakaların arttığı Çankırı’da iki köy karantinada

Çankırı'da vakaların artması sonrasında iki köy daha karantina altına alındı.

Çankırı'da vakaların artması sonrasında iki köy daha karantina altına alındı.

Çankırı'nın Kızılırmak ilçesine bağlı Tımarlı ve Hacılar köyü, korona virüs vakalarının artması sonrasında karantinaya alındı.

Kızılırmak Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Kızılırmak ilçesine bağlı Tımarlı ve Hacılar köyünde pozitif vaka sayısının artışı nedeni ile halk sağlığını korumak ve korona virüs salgınının kontrolünü sağlamak amacıyla Tımarlı ve Hacılar köylerine giriş ve çıkışlarının 12 Kasım Perşembe günü saat 00.00'dan itibaren kapatılarak tamamının 14 gün süre ile karantina altına alınmasına, istisnai durumlar dışında sokağa çıkılmamasına, gerekli tüm tedbirlerin alınarak uygulanmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TÜRKİYE KİMSEYE MUHTAÇ OLMAYACAK
Gelin arabası hayaliyle aldığı sıfır otomobil kabusu oldu
SUMUD FİLOSU İDDİANAMESİ TAMAMLANDI
KURBAN BAĞIŞI SKANDALI
NEÜ’lü Sanatçıya Kazakistan’da Anlamlı Ödül