'Vaatleri en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz'

Maliye Bakanı Şimşek, "Vaatleri öngördüğümüz en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz" dedi.

TBMM'de 26. Dönem'de görev yapacak milletvekillerinin kayıt işlemleri sürüyor. Maliye Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek kayıt yaptırdı.

Meclis'e eşi Esra Şimşek ile ikiz kızları Sara ve Azra ile birlikte gelen Şimşek, kayıt işleminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin, "seçimin ardından mutlu bir tablo" ifadesi üzerine Şimşek, "Hamdolsun hem ülke olarak hem aile olarak oldukça mutluyuz. Teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Vaatlere ilişkin bir beklenti olduğunun belirtilerek, "Ne kadar sürede bu beklentiler yerine gelir?" sorusu üzerine Şimşek, şunları söyledi:

"Vaatleri öngördüğümüz en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz. Ama bence daha önemlisi uzun vadede vatandaşımıza ciddi kazanımlar sağlayacak olan reformları hayata geçirmektir. Bence AK Parti'nin en önemli vaadi reformdur. Reformları biz gerçekleştirebilirsek başarılı olacağız inşallah."

Ekonomi Haberleri

Antalya ile Başladı, Konya ile Sürecek
2026 OTOMOTİV PAZARINDA DARALMA
Haziran Ayında Üretici ve Market Fiyatlarında Büyük Fark
Napolyon kirazında hasat başladı, kilo fiyatı belli oldu
EMEKLİ MAAŞI DÜZENLEMESİ İÇİN TARİH VERİLDİ