Uyuşturucuya karşı bin 279 kişi bilgilendirildi

Diyarbakır Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, 30 ayrı eğitimde 929 anne ve anne adayı olmak üzere bin 279 kişiye eğitim verildi.

Diyarbakır Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, 30 ayrı eğitimde 929 anne ve anne adayı olmak üzere bin 279 kişiye eğitim verildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü "En İyi Narkotik Polisi Anne" ve "NARKOREHBER" eğitimleri verildi. 9-22 aralık tarihleri arasında düzenlenen 30 eğitim faaliyetinde 929'u anne ve anne adayı olmak üzere bin 279 kişiye eğitim verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Tıraşını beğenmedi, berberini bıçakladı
İnternetten araştırma yapıp silahla kuyumcu soydu
Oğuzhan Uğur’un da gözaltına alındığı operasyonda sayı 9’a yükseldi
Marketteki müşteri hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan EGO otobüsünü son anda fark etti, kurtuldu