Uyuşturucu yapımında kullanılan maddeyi yakıt deposuna saklamışlar

Kırklareli'nde, bir depoda mantolama köpükleriyle gizlenmiş aracın yakıt deposu ile otomobilin bazı gizli bölmelerinde, uyuşturucu yapımında kullanılan yaklaşık 200 litre asi̇ti̇k anhi̇dri̇d maddesi ele geçirildi- Operasyonda biri yabancı uyruklu 2 kişi g

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde, bir otomobilin yakıt deposu ile otomobilin bazı bölmelerine saklanmış yaklaşık 200 litre asi̇ti̇k anhi̇dri̇d maddesinin ele geçirildiği operasyonda, 2 kişi gözaltına alındı.

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Edirne ile Kırklareli emniyet Müdürlüklerine bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstasyon Mahallesi Sırtbağlar Caddesi'nde bir nalbur deposunda arama yaptı.

Depoda, mantolama köpükleriyle gizlenmiş Bulgaristan plakalı lüks bir otomobil bulundu. Araçta yapılan aramda, deposu ile bazı bölmelerine gizlenmiş, uyuşturucu yapımında kullanılan yaklaşık 200 litre asi̇ti̇k anhi̇dri̇d maddesi ele geçirildi.

Olay yerine çağrılan Kırklareli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerinin aldığı önlemlerin ardından asitik anhidrik maddesi güvenli bir şekilde emniyete götürüldü.

Operasyonda yakalanan biri yabancı, 2 kişinin işlemleri sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü