Uyuşturucu ticaretinden kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs yakalandı

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 11 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs yakalanıp tutuklandı.

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 11 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs yakalanıp tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan 11 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.N'nin adresini tespit etti. Savcılık talimatıyla şahsın adresine baskın yapan polis M.N'yi yakaladı. Emniyete götürülen ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.N., cezasının infazı için tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Müge Anlı da arıyordu! Zabıta memuru Ali Savaş ırmakta ölü bulundu
Çileden çıkan vatandaşlar metrobüsün önünü kesti
Müebbetlik Firarinin İnanılmaz Değişimi: Estetik Operasyonlar Onu Kurtaramadı
Trafik Kazasında 'Hukuki' Vurgun: Araç Kiralamayan Bile Tazminat Alıyor!
İstanbul'u sahte altınla donatacaklardı