Uyuşturucu taşıyan anneyle kızına tutuklama

Malatya'da yolcu otobüsünde 8 kilo 500 gram toz esrarla yakalanan anne ve kızı tutuklandı

MALATYA (AA) - Malatya'da bir yolcu otobüsünde üzerlerinde saklı 8 kilo 500 gram toz esrarla yakalanan 2 kadın tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent giriş ve çıkışlarında şüpheli gördükleri araçları durdurarak kontrol etti.

Kale ilçesindeki uygulama esnasında durumundan şüphelenilen ve kimlik kontrolünde yaralama suçundan arama kaydı bulunduğu anlaşılan kadının üst aramasında beline sarılı 6 kilogram toz esrar bulundu.

Kadının annesinin de otobüste olduğunu belirleyen ekipler, zanlının üst aramasında ise aynı yöntemle saklanmış 2 kilo 500 gram toz esrar ele geçirdi.

Uyuşturucuları İstanbul'a götürdükleri belirlenen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

İstanbul Valiliği’nden Şişli Belediye Başkanı Şahan’ın iddialarına yanıt
YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ