Uyuşturucu tacirlerine operasyon

Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 4 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 41 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı- Operasyonlarda 53 kilogram eroin, 9 kilogram kokain ve 50 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 4 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 41 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden edindiği bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İstanbul, Samsun, Tekirdağ ve Osmaniye'de uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda 41 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı, 53 kilogram eroin, 9 kilogram kokain, 50 bin uyuşturucu hap, 7 tabanca ve 3 pompalı tüfek ele geçirildi.

Vatandaşları uyuşturucu tehdidinden korumak amacıyla yürütülen çalışmaların aralıksız süreceği bildirildi.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü