Uyuşturucu satışı yapılan eve polis baskını

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde uyuşturucu satışı yapıldığı tespit edilen eve yapılan operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde uyuşturucu satışı yapıldığı tespit edilen eve yapılan operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde Camiatik Mahallesi'nde bir adreste uyuşturucu madde satıldığına dair bilgi edinildi. Fiziki takip sırasında bir şahsın bahse konu adrese girerek kısa sürede çıkması üzerine şahıs takibe alınarak durduruldu, şahsın M.Ç.. isimli şahıs olduğu tespit edilirken, yapılan üst aramasında 0,83 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyusturucu madde ele geçirildi. Bahse konu adrese operasyon düzenlenirken, E.S. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda üç parça halinde toplam 78.85 gram esrar maddesi, iki parça halinde toplam 4.99 gram kristal olarak tabir edilen Metamfetamin uyusturucu maddesi ile bir adet hassas terazi ele geçirildi. Şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BİRİ BIÇAKTAN BİRİ TOKATTAN
Ekrem İmamoğlu, hakkında bir soruşturma daha
Isparta-Konya Yolunda Karavan ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
Denize açılan balıkçı kayboldu: Tekne geldi, kendisi yok
CHP Otobüsü Şoförü İçin 13 Yıl Hapis İstemi