Uyuşturucu satıcılarının kameralı önlemi polise engel olmadı

Bursa'da, uyuşturucu satışı için kullandıkları iş yerini güvenlik kameralarıyla donatan 2 şüpheli, gözaltına alındı

BURSA (AA) - Bursa'da, uyuşturucu satışı için kullandıkları iş yerini güvenlik kameralarıyla donatan 2 şüpheli, yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Osmangazi ilçesi Adalet Mahallesi'nde kapalı haldeki bir kahvehanede uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisine ulaştı.

Bunun üzerine NARKOTİM ekipleri, söz konusu adrese baskın düzenledi.

Operasyonda, iş yerinde bulunan Zabit T. (38) ve Hasan T. (20) gözaltına alındı. Aramalarda, 200 gram esrar, 10 gram metanfetamin ve bir miktar sentetik uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Polis ekipleri, şüphelilerin olası bir baskını, önceden görmek için kahvehanenin çevresine 4 güvenlik kamerası yerleştirdiklerini tespit etti.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

AA

Gündem Haberleri

Asperger sendromlu biyomedikal mühendisinden ilham veren başarı
110 MİLYON YOLCU
HSK’dan Yargıtay’a 8 yeni üye ataması Resmi Gazete’de
İlber Ortaylı'nın kızı: Dolu dolu bir hayat yaşadı
SON DAKİKA... İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti! Ünlü Tarihçiden Acı Haber Geldi