Uygur Kardeşler, Ramazan akşamları gösterilerinde

Beypazarı Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Ramazan etkinlikleri, Atatürk Parkı ve Ankara parkında yoğun ilgi görüyor

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Ramazan etkinlikleri, Atatürk Parkı'nda ilgi ile izleniyor.

Ramazanın başlangıcından beri teravih namazı sonrası başlayan etkinliklerde, Karagöz- Hacivat, Sıra Gecesi, Fasl-ı muhabbet ve animasyon gösterileri yapılırken, Süheyl-Behzat Uygur kardeşler de Atatürk parkında sahne alıyor.

Süheyl-Behzat kardeşlerin gösterileri gelenlere oldukça hoş vakit geçirtiyor.

İlçe Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Ankara Büyükşehir belediye ekipleri Ankara parkında, merhum büyük usta Nejat Uygur’un oğulları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler Atatürk parkında güzel bir ramazan akşamı geçirmemize vesile oldular. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Kaplan ayrıca, ramazan eğlenceleri ve gösterileri ile animasyonlarının ramazan sonuna kadar, Atatürk ve Ankara parkında süreceğini önümüzdeki günlerde de ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu'nu da söyleşi için ilçede ağırlayacaklarını kaydetti.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı