Üsküdar'da yolda çökme

Çökme nedeniyle oluşan 2 metre derinliğindeki çukurun kapatılması için çalışma başlatıldı

İSTANBUL (AA) - Üsküdar'da yağışın ardından caddede çökme meydana geldi.

Beylerbeyi Mahallesi Beylerbeyi Çamlıca Caddesi'nde, yağış sonrası yolun bir bölümünde çöküntü oluştu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım, İSKİ ve Üsküdar Belediyesi zabıta ekipleri geldi.

Yaklaşık 2 metre genişliğinde ve 2 metre derinliğinde olan çukurun çevresinde önlem alan ekipler, trafik akışını tek şeritten sağladı.

Çukurun kapatılması için iş makineleriyle çalışma başlatıldı.

Mahalle sakini Berna Gülpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah yağan yağmur nedeniyle kaldırımlarda çökmeler olduğunu ve belediye ekiplerinin gelip kaldırımlarla ilgili çalışma yaptığını söyledi. Bir süre sonra yolda da çökme meydana geldiğini ifade eden Gülpınar, belediyeyi aradıklarını ve durumu bildirdiklerini belirtti.


Gündem Haberleri

Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!
İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI
78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler