Üsküdar'da yangın

3 katlı binanın giriş katında çıkan yangında, binanın ikinci katında ikamet eden ve dumandan etkilenen 7 aylık hamile kadın hastaneye kaldırıldı

İSTANBUL (AA) - Üsküdar'da 3 katlı binanın giriş katında çıkan yangında, binanın ikinci katında ikamet eden ve dumandan etkilenen 7 aylık hamile kadın hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre Mimar Sinan Mahallesi Durbalı Sokak'taki 3 katlı binanın giriş katında elektrik kontağından yangın çıktı. Çıkan yangında binayı yoğun duman kapladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Yangında, binanın ikinci katında ikamet eden ve dumandan etkilenen 7 aylık hamile kadın Şerife Öz'e sağlık ekiplerince olay yerinde müdahale edildi. Öz, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Gündem Haberleri

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu son yolculuğuna uğurlandı
30 Yılda Vaatler Arttı, Atmosferdeki Karbon Yoğunluğu Yüzde 18 Büyüdü
SON 66 YILIN EN YAĞIŞLI DÖNEMİ
KPSS BRANŞ SIRALAMALARI AÇIKLANDI
Afet Tatbikatı Gerçeği Aratmadı: Sağlık Personeli Oyunculara Taş Çıkarttı