Üsküdar'da trafik kazası: 1 ölü

15 Temmuz Şehitler Köprüsü İstanbul Çevre Yolu bağlantısında bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi

İSTANBUL (AA) - Üsküdar'da bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü İstanbul Çevre Yolu bağlantısı Kadıköy yönünde seyreden Hakan Demirci'nin kullandığı 34 SC 1169 plakalı otomobil, Ataşehir Kavşağı'nı geçtikten sonra kontrolden çıkarak karayolu ile metrobüs yolunu ayıran beton bariyerlere çarptı. Kaza sonucu Demirci sürücü koltuğunda sıkışarak ağır yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri bilinci kapalı olan sürücü Hakan Demirci'ye uzun süre kalp masajı yaptı.

Ekiplerin müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Demirci'nin cesedi otopsi için Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Kazayı gören diğer sürücüler Demirci'nin otomobilinin aşırı hızlı olduğunu öne sürerek, virajı alamayıp bariyerlere çarptığını ifade etti.

AA

Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı