Uşak'ta telefonla dolandırıcılık iddiası

Kendilerini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı

UŞAK (AA) - Uşak'ta telefonla aradıkları kişiyi dolandırmaya çalıştıkları iddiasıyla 5 şüpheli yakalandı.

Ulubey ilçesinde marangozluk yapan Hüseyin Okyay'ı (60) telefonla arayarak kendisini polis olarak tanıtan İ.Y, bir kuyumcuda hırsızlık olayı meydana geldiğini, olay yerinde kimliğinin bulunduğunu, çalınan 105 bin liranın verilmesini istediğini belirtti.

Telefonu kapatmamasını isteyen İ.Y'nin konuşmalarından şüphelenen Okyay, telefonu kapatmadan yürüyerek karakola gitti.

Okyay, polisin yönlendirmesiyle belirlenen buluşma noktasında havlu ve gazete kağıtlarıyla doldurulan çantayı telefonla görüştüğü İ.Y. ve yanında gelen M.D'ye verdi.

Bu sırada polis tarafından yakalanan zanlıların ifadeleri doğrultusunda otomobilde bekleyen R.Ç, C.B. ile Suriye uyruklu A.E.A da gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

KONYA'DAN İLHAMLA
YENİ VERGİ DÜZENLEMELERİ MECLİS'TEN GEÇTİ
ADLİ EMANET BÜROLARI ALARMDA
Rize'den Erzurum'a Sıcak El: Saime Bektaş'ın Bereleri Mehmetçiklere Ulaştı
TÜRKİYE F-35'E GERİ DÖNMELİ