Uşak’ta tehlikeli metruk binalar yıkıldı

Uşak'ta Karahallı ilçesine bağlı tehlike arz eden metruk binalar İl Özel İdaresi personeline kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Uşak'ta Karahallı ilçesine bağlı tehlike arz eden metruk binalar İl Özel İdaresi personeline kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Uşak'ta birçok çalışmaya imza atan İl Özel İdaresi hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. İl Özel İdaresi, yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek il ve ilçe genelindeki tehlike arz eden metruk bina yıkımlarına başladı. Bu kapsamda hareket eden ekipler, Karahallı ilçe merkezi ve köylerdeki tehlike arz eden metruk binaların yıkım işlerini başlatarak onlarca bina yıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan