Uşak'ta kayıp çoban bulundu

Banaz ilçesinde kırsal arazide yarı baygın halde bulunan çoban, hastanede tedavi altına alındı

UŞAK (AA) - Uşak'ın Banaz ilçesinde iki gündür kayıp olarak aranan çoban, arazide yarı baygın halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekipleri, arama çalışmalarını sabah erken saatlerde Yeniceköy bölgesinde sürdürdü.

Ekipler, 28 yaşındaki Ramazan Tekin'i, Yeniceköy'e yaklaşık bir kilometre mesafede yarı baygın halde buldu.

Banaz Devlet Hastanesine kaldırılan, konuşmakta güçlük çeken Tekin, ilk müdahalesinin ardından Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Yeniceköy Karaoluk mevkisinde önceki gün koyun otlatan Tekin, arkadaşına rahatsızlandığını söyleyerek köye gitmek üzere bölgeden ayrılmış, bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ailesinin başvurusu üzerine Tekin için arama çalışması başlatılmıştı.

AA

Gündem Haberleri

KONYA'DAN İLHAMLA
YENİ VERGİ DÜZENLEMELERİ MECLİS'TEN GEÇTİ
ADLİ EMANET BÜROLARI ALARMDA
Rize'den Erzurum'a Sıcak El: Saime Bektaş'ın Bereleri Mehmetçiklere Ulaştı
TÜRKİYE F-35'E GERİ DÖNMELİ