Uşak’ta haşere ve lavralarla mücadele sürüyor

Uşak'ta İl Özel İdaresi ekiplerince kent genelinde süren ilaçlama işleri, kentin turizm yerlerinden olan Clandras'da devam etti.

Uşak'ta İl Özel İdaresi ekiplerince kent genelinde süren ilaçlama işleri, kentin turizm yerlerinden olan Clandras'da devam etti.

Kent genelinde her alanda çalışmaları sürdüren Uşak İl Özel İdaresi ekipleri Uşak'ta Karahallı ilçesine bağlı köyler ve Clandras bölgesinde son dönemde yoğunluk gösteren uçkun, haşere ve lavralarla mücadele başlattı. Özel idare tarafından bölgeye gönderilen araç ve ekiplerle bölgenin tamamında mesai kavramı olmadan gece gündüz ilaçlama yapan ekipler, bölgedeki oluşan olumsuzların önüne geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı
10 İL İÇİN TURUNCU KOD UYARISI