Uşak'ta FETÖ/PDY operasyonu

Operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi

UŞAK (AA) - Uşak'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye soruşturması kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince geçen hafta gözaltına alınan bir diş hekimi, bir öğretmen ve 9 iş adamının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Uşak Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, "silahlı terör örgütüne üye olmak'' ve "terör örgütüne yardım" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye soruşturması kapsamında geçen hafta düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

BEDELİ VATANDAŞA KESİLDİ
Konyalılar Erzurum'a sahip çıktı
Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"