Uşak Üniversitesi Tasarım Merkezi ülke çapında hizmet üretmeye devam ediyor

Uşak Üniversitesi (UÜ) Deri Tekstil ve Seramik Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi tüm ülke çapında hizmet üretmeye devam ediyor.

Uşak Üniversitesi (UÜ) Deri Tekstil ve Seramik Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi tüm ülke çapında hizmet üretmeye devam ediyor.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Deri Tekstil ve Seramik Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Eren Öner ve Seramik Birimi tasarım uzmanları Öğr. Gör. Gülçin Çavdar ve Öğr. Gör Ceyda Sıkı ile birlikte Eskişehir'de yer alan seramik firmalarını ziyaret etti.

Ülkemizin önde gelen seramik firmalarının yöneticileri ve tasarım ekipleriyle yapılan görüşmelerde, ikili işbirliği protokolleri imzalanarak ortak tasarım çalışmaları planlandı. Ziyarette firmanın tasarım birimi ve Ar-Ge merkezi yetkilileri ile ortak çalışma alanları ve gelecekte yapılabilecek faaliyetler değerlendirilerek üniversite sanayi iş birliği çerçevesinde protokol imzalandı.

Yapılan işbirliği sayesinde eğitim, bilimsel teknik iyileştirme gibi faaliyetlerin etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi, sonuçlarının bilimsel yöntemlerle araştırılarak çalışma programlarının geliştirilmesi, uygulanması ve yapılacak ortak çalışmaların firma tarafından uluslararası platformlarda tanıtılması amaçlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Türkiye sağlık turizminde küresel merkez olma yolunda
KONYA ALÜMİNYUMDA İTHALATI BİTİRİYOR
Gümrük otomobille doldu
Tosyalı Holding’den BMC açıklaması
KONYA'YA 400 MİLYONLUK YATIRIMLA GELİYOR