Uşak itfaiye parkuru güçlendi

Tekstil ve geri dönüşümün önde gelen kentlerinden olan Uşak'a oluşabilecek fabrika yangınları için 2 itfaiye aracı daha alındı.

Tekstil ve geri dönüşümün önde gelen kentlerinden olan Uşak'a oluşabilecek fabrika yangınları için 2 itfaiye aracı daha alındı.

Ülkenin tekstil ve geri dönüşümde önde gelen kentlerinden olan Uşak'ta bu nedenle çok sayıda fabrika bulunuyor. Fabrikalarda oluşabilecek yangın riskine karşı kente yeni 2 itfaiye aracı daha kazandırıldı. 3.000 LT/dakika pompalı 22 bin LT su monitörlü itfaiye aracı yapılan işlemlerin ardından kente getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan