Ürettikleri içkiyle zehirlenmişler

Diyarbakır'da önceki gün 2 kişinin hayatını kaybetmesine, 7 kişinin de zehirlenmesine neden olan içkinin bu kişiler tarafından üretildiği tespit edildi- Zehirlenen bazı kişilerin evlerinde yapılan aramada içki yapımında kullanılan kimyasallar ile malzemel

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da metil alkolle yapılan içkiden zehirlenenlerin, içkiyi kendilerinin ürettiği belirlendi.

Alınan bilgiye göre, önceki gün metil alkolle yapılan içkiden zehirlenen 9 kişi, kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Ş.G (48) ve E.G.D (52) yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Zehirlenen 5 kişi de tedavilerinin ardından taburcu edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekiplerince yapılan çalışmada, tedavi altındaki bazı hastaların evlerinde yapılan aramada içki yapımında kullanılan kimyasallar ile yapım aletleri ele geçirildi.

Olayla ilgisinin bulunduğu değerlendirilen 3 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan bir zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İçkiden zehirlenen diğer iki şüphelinin ise hastanedeki tedavileri devam ediyor.

Gündem Haberleri

ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI
Gelinlerin Yeni Sağ Kolu: Gelin Koçluğu Dönemi Başladı!