Ünlü yapımcı Erol Köse'nin düşme anı ve bıraktığı not ortaya çıktı

İstanbul Sarıyer'de 16'ncı kattan düşerek hayatını kaybeden yapımcı Erol Köse'nin düşme anına ilişkin görüntüler ile kendi yazdığı öne sürülen bir not ortaya çıktı.

Sarıyer Maslak Mahallesi'nde saat 15.00 sıralarında 40 katlı bir sitenin 16'ıncı katından düşerek hayatını kaybeden yapımcı Erol Köse'nin (61) ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Hayatını kaybeden Köse'nin düşerek yaşamını yitirdiği anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Köse'nin yüksekten düştüğü ve çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu anlar yer aldı.

Ölmeden önce yazdığı not ortaya çıktı

Olayla ilgili yürütülen soruşturma sürerken, Erol Köse'nin ölmeden önce yazdığı öne sürülen bir not ortaya çıktı. Köse'nin isim, soy isim ve imzasının yer aldığı notta, "ALS hastasıyım, kurtuluşa mecburdum. Tüm sorumluluk benim. Not: Kediye iyi bakın" yazdığı ortaya çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı
Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki