Ünlü isimlerin tercihi Kuşadası

Türkiye'nin ünlü televizyon program yapımcısı Okan Bayülgen'in yatırım yapmak için tercihi Kuşadası oldu.

Türkiye'nin ünlü televizyon program yapımcısı Okan Bayülgen'in yatırım yapmak için tercihi Kuşadası oldu. Fotoğrafçı kimliğiyle de tanınan Bayülgen, işletmesini Kuşadası'nda açacak.

Türkiye'nin turizm cennetlerinden birisi olan Kuşadası, Belediye Başkanı Ömer Günel'in göreve gelmesinin ardından başlatılan hizmet seferberliği ve yapılan yatırımlar sayesinde yeniden parladı. Yıl boyunca kültür ve sanat faaliyetlerinin yanı sıra birbirinden önemli ulusal ve uluslararası festivallere de ev sahipliği yapan kent, değişen çehresiyle dikkatleri üzerine tekrar çekmeye başladı. Türk televizyonlarında çeşitli programlara imza atan Okan Bayülgen'in de ticaret hayatında yatırım yapmak için tercihi Kuşadası oldu. Televizyoncu kimliğiyle tanınan ve fotoğraf alanındaki başarılı çalışmaları ile de ön plana çıkan Okan Bayülgen'in, çok yakında Kuşadası'nda kendi işletmesi olan kafeyi hizmete açacağı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Beyoğlu'ndaki 'Tasma' Skandalında İstenen Ceza Belli Oldu
Gökhan Türkmen Konseri Sonrası Afyon'da Büyük Tartışma: Menajere Hakaret İddiası!
Mesut Yar, NTV’den Ayrıldı; Yeni Adresi TV100 Oldu
MASTERCHEF SERHAT'IN MEKANI KURŞUNLANDI
'Suç Gelirini Aklama' İddiasıyla Yargılanan Sertaç Taşdelen Tahliye Edildi