Ünlü gitarist Meola, İstanbul'da sahne alacak

Çağdaş caz müziğinin virtüözlerinden Al Di Meola, 8 Mayıs'ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda hayranlaryla bir araya gelecek

İSTANBUL (AA) - Çağdaş caz müziği virtüözlerinden Al Di Meola, 8 Mayıs'ta Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nda sahne alacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, müzik yaşamının 40. yılına yaklaşan Meola, unutulmaz parçalarını İstanbullular için seslendirecek.

Caz müziğin en önemli temsilcilerinden Al Di Meola, gençliğinde onu en çok etkileyen 60'lı yılların popüler grubu Beatles'ın unutulmaz parçalarını, müzikseverler için yorumlayacak.

Al Di Meola'ya sahnede, akordiyonda Fausto Beccalossi, gitarda Peo Alfonsi, davul ve perküsyonda ise Peter Kaszas eşlik edecek. 

Kültür Sanat Haberleri

Türkiye’de Sadece 7 Tane Kaldı: İşte Küllerinden Doğan Mavi Değirmen
Ayder Öncesi Nefes Kesen Prova: Kazanamayan Kurbana Gidiyor!
Gönül Dağı’nda Gurur Günü: Gedellili Mucitler ASELSAN ve TUSAŞ Yolunda!
Konya’da Tarihi Buluşma: Mevlana’nın Şehre Gelişinin 798. Yılı Kutlanıyor
Arap müziğinin "Süperstar"ı Ragheb Alama ilk kez Türkiye’de