Üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonası

Marmaris’te düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda üniversite öğrencileri branşlarında ilk üçe girmek için kıyasıya mücadele ediyor

MUĞLA (AA) - Marmaris’te düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonası devam ediyor.

Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kıyıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Grand Yazıcı Mares Otel'de devam eden ve 60 üniversiteden 560 sporcunun katıldığı şampiyonanın ikinci gününde müsabakaların devam ettiğini belirtti.

Amaçlarının milli takım oyuncularını belirlemek olduğuna işaret eden Kıyıcı, "Bu şampiyonada mücadele eden çocuklarımızın bazıları milli olduğu için üniversiteye giren çocuklarımız. Dolayısıyla bir çoğu milli takımı oluşturuyor. Bundan sonraki şampiyonalarda Avrupa ve Dünya şampiyonasına gidecek milli takımlarımız belirlenecek" dedi.

Öğrencilerin Low Kick – Full Contact ve Point Fighting branşlarında mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası 20 Mart'ta final karşılaşmaları ile sona erecek.

AA

Spor Haberleri

Vodafone Park’ta Ersin’e Islıkla Başlayan Maç Alkışla Bitti
TFF FAİR PLAY KURULU, ŞUBAT AYI ÖDÜLLERİNİ AÇIKLADI
Beşiktaş tarihinde ilk kez bir Panamalı
Madem Türk'sün Yürü Git Yabancı Yürüsün
Galatasaray dünyaları transfer etti