Ünal, Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı

CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ile partililerin konvoyuna ve güvenlik güçlerimize yönelik Artvin’de yapılan silahlı terör saldırısını kınadıklarını belirtti.

 

CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ile partililerin konvoyuna ve güvenlik güçlerimize yönelik Artvin’de yapılan silahlı terör saldırısını kınadıklarını belirterek, bu saldırının demokrasiye, cumhuriyetie, birlik ve beraberliğe yönelik bir saldırı olduğunu söyledi. Artvin’de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile partililerin konvoyuna ve güvenlik güçlerine yönelik yapılan silahlı terör saldırısını kınadıklarını belirten CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, “Bu saldırı, Cumhuriyetimize, Demokrasimize Birlik ve Beraberliğimize karşı yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu hain saldırıya asla ve asla CHP örgütleri olarak ve ülke insanları olarak geçit vermeyeceğiz. CHP olarak her zaman terörün her türlüsüne karşı durduk ve dik bir duruş sergiledik. Bundan sonra da bu anlayışımızdan hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz.” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE DİMDİK AYAKTAYIZ

Mehmet Ali Ünal; yılmadan, korkmadan dimdik CHP’liler olarak ayaktayız diyerek, “Bu terör saldırısı karşısında Türkiye ve Konya genelindeki örgütlerimiz yılmadan, korkmadan dimdik ayaktadır. Ülkemizde terörün bitmesi için her türlü mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de terör kimden gelirse gelsin, kim tarafından yapılırsa yapılsın şiddetle, nefretle lanetlemeye ve kınamaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde yine bu ülkeye barışın ve kardeşliğin gelmesi noktasında elimizden gelen bütün katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Bu ülkeye gerçek anlamda demokrasinin, barışın, kardeşliğin gelmesi için bütün mücadelemizi yılmadan, korkmadan, usanmadan vermeye devam edeceğiz. Korkmuyoruz, yılmayacağız, sinmeyeceğiz bütün örgütlerimizle dimdik ayaktayız. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun diliyoruz. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun yanındayız, onunla beraberiz. Hiçbir terör, suikast tehdidi bizi teslim alamaz, alamayacaktır. Tabi bu saldırıda maalesef bir askerimiz şehit olmuş, iki askerimiz de yaralanmıştır. Şehit düşen Askerimize Allah’tan rahmet diliyorum, bütün milletimize, bütün halkımıza başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimiz için acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Yerel Gündem Haberleri

Mantar toplarken düşerek hastanelik oldu
Seyir halinde yanmaya başlayan otomobil kullanılamaz hale geldi
İstanbul'da Kapalı Yollar Listesi
Karantina Başladı: Hatay'ın Bu Mahallelerine Giriş Çıkış Yasaklandı
Alanya'da Parola: Önce Yollar